Effectief Werken met Netscape

2.0 en 3.0

Marc van Oostendorp


Vrijwel iedereen die wel eens over het Internet surft gebruikt daarvoor het programma Netscape. Dat is niet vreemd: het programma is eenvoudig te bedienen en ongelooflijk uitgebreid. Bijna alles wat op het Internet mogelijk is, kunt u doen met Netscape. U kunt informatie bekijken, elektronische post (e-mail) lezen en versturen of aan nieuwsgroepen deelnemen. Bovendien kunt u zelf op een eenvoudige manier uw eigen homepage samenstellen.

Wilt u de mogelijkheden van dit populaire programma snel onder de knie krijgen? Wilt u weten hoe uveilig en efficient allerlei bestanden via het Internet kunt binnenhalen? Hoe u kunt communiceren met de rest van de wereld? Dan is Effectief werken met Netscape het boek voor u.

Er wordt ingegaan op de versies 2 en 3 van het programma, inclusief de zogenaamde Gold-edities.

Effectief werken met Netscape is volledig grafisch van opzet. Auteur Marc van Oostendorp behandelt per hoofdstuk stapgewijs een tiental vragen. Elke stap is voorzien van een schermafbeelding. U leert zo heel snel de mogelijkheden van Netscape kennen..

Marc van Oostendorp verzorgt Internet-workshops in binnen- en buitenland. Hij is auteur van de bestseller Effectief E-Mailen en co-auteur van de praktische en handzame gids Internet voor Windows.


Uitgeverij A.W. Bruna Informatica, Utrecht
Augustus 1996.
fl. 29,90
ISBN 90 229 3958 8


Een recensie van dit boek door Leon Krijnen in Dagblad De Stem
Bij dit boek hoort een Web-site